A Garzon Bútor Zrt. székesfehérvári üzemének komplex technológiai fejlesztése

A Garzon Bútor Zrt. székesfehérvári üzemének komplex technológiai fejlesztését tervezi megvalósítani, melynek célja a korpusz bútor gyártás termelékenységének növelése, annak érdekében, hogy elősegítse a piacon tapasztalható modern üzleti, illetve termelési kihívásokhoz való alkalmazkodást. A komplex projekt egymásra épülő tevékenységekből áll, a két meghatározó tétel az új gépek, berendezések beszerzése, illetve az ingatlanok fűtés korszerűsítése. Ezt a technológiai fejlesztést egészíti ki a megújuló energiát hasznosító technológia telepítése, valamint a szervezeti kultúra fejlesztése.

A projekt keretében beszerzésre kerülő eszközök révén a géppark egy környezetbarátabb, az ipar 4.0 igényeknek megfelelő technológiát biztosít a gyártási folyamatban, másrészt pedig a mennyiségileg is megnövekedett vevői igények kielégítését is szolgálják, ami jelentős termelékenységjavulást, gyorsabb átfutást eredményez.

A technológiai fejlesztés A mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása című, GINOP-1.2.16-22 kódszámú felhívás keretében valósul meg.

A pályázat azonosító száma: GINOP-1.2.16-22-2023-03123

Az elnyert támogatás összege: 312.225.809 Ft, a támogatás intenzitása 55%

A projekt tervezett befejezési dátuma: 2023.08.29.