Irodák és munkahelyek

A 21. század munkahelyének a termelékenységen túl számos egyéb szempontnak kell megfelelnie, amelyek a munkát végző egyénre fókuszálnak, a fizikai és szellemi jólét, “well-being” elsődlegessé vált, a hatékonyságot az egyéni teljesítményen túl számos technológiai megoldással lehet növelni.
A munkamódszerek és munkahelyek folyamatosan változnak, az ergonómia mellett fontossá vált a rugalmasság, a helyváltoztatás lehetősége, ún. „mozgó” irodai helyek, az egyénre szabható munkaállomások, alakítható vagy tevékenységalapú irodai terek kialakítása.
Egyre nagyobb figyelem összpontosul arra, hogy a munkatársak jól érezzék magukat a munkahelyükön, nemcsak munkavégzés közben az irodában, hanem legyen lehetőségük a megfelelő étkezésre, rekreációs terekre, inspirációt fejlesztő helyiségekre, illetve sportolásra is. Ezeket az új igényeket a belsőépítészeknek és a bútorgyártóknak is szem előtt kell tartani.

A Garzon 2004 óta gyárt irodabútorokat saját márkanév alatt.
Az aktuális kollekció 12 különböző dizájnú bútorcsaládból áll, ezek főleg operatív és vezetői irodák berendezésére, illetve ügyfélterek kialakítására alkalmas asztalok, tárgyalókba való berendezések, szekrények, tárolórendszerek, recepciós pultok.
A nagy aktualitással bíró paravánok, elválasztók és plexifalak is a kollekció részei.
Továbbá lehetőség van egyedi kialakítású irodabútorok fejlesztésére, gyártására is.

Irodabelső bútorok
Irodabelső bútorok